2023-11-16

Zazz räknar med återstart av Amfilochia i december månad

Zazz Energys (”Zazz” eller ”Bolaget”) VD Christian von Uthmann är i Grekland sedan en tid och jobbar med vårt lokala team och underleverantörerna för att få fram de kritiska panelerna. Dessa är ett måste för att kunna ”kapsla” in och skydda maskinen på plats i den nya anläggningen.

Delar av panelerna har levererats och bild på detta kommer läggas upp på bolagets hemsida. Maskinen kan dock inte flyttas och installeras förrän vi har en komplett leverans. Därför justeras startdatum för anläggningen till december månad.

Som tidigare meddelats har bolagets lokala partner varit tvungen att hitta en ny leverantör för de ljud- och väderisolerande panelerna till den nya maskinhallen i Amfilochia. En ny leverantör med rätt kvalitet är på plats och har börjat leverera. Tyvärr har de inte kunnat leverera i den utlovade takten, så starten skjuts fram till december. Då är samtliga paneler på plats och maskinen och anläggningen kan skyddas mot både väder och eventuell åverkan samt ge avtalad ljudisolering.

-” Det är viktigt att skydda känslig utrustning, även om det leder till det obekväma beslutet att starten flyttas fram till december.” säger VD Christian von Uthmann

ÄNDRAD 2024-02-19